Ένα ταξίδι μας πέρα από τα όρια

Η Napapijri γεννήθηκε το 1987 στη σκιά της υψηλότερης κορυφής της Ευρώπης, στο Mont Blanc, όπου ένας Ιταλός κατασκευαστής ταξιδιωτικών τσαντών έδωσε στα ρούχα outdoor ένα νέο νόημα, συνδυάζοντας καινοτόμα υλικά και σχεδιασμό ρούχων με προσοχή στις λεπτομέρειες και στο ύφος. Η κολεξιόν Ναπαπίρι είναι εμπνευσμένη από την πολυπλοκότητα των μεγάλων αποστολών του περασμένου αιώνα και τους ατρόμητους εξερευνητές που μεταμόρφωσαν τη ζωή τους σε μοναδικές εμπειρίες, μοναδικά ταξίδια. Το πρώτο προϊόν της Napapirji ήταν μια τσάντα σύμβολο,η Bering, που ενθυλάκωσε αυτή την ιδέα σε λίγο περισσότερο από 60 εκατοστά μήκος, καθιστώντας το στιγμιαίο το κύριο προιον της.

Ολα τα προιόντα την Ναπαπίρι τελικά είναι ενα ταξίδι στην πολυπολιτισμικότητα. Μια ιταλική μάρκα, με ένα  φινλανδικό όνομα και μια λογοτεχνία από τη νορβηγική σημαία, ξεκίνησε από την αρχή το Napapijri σε πολλές διασταυρώσεις: αψηφώντας χαρακτηρισμούς ετικέτας και ακολουθώντας το απροσδόκητο ταξίδι στη φύση και τη δημιουργικότητα το brand napapijri έχει ξεφύγει απο τα στενά ορια.

Από τους πόλους προς την πόλη.

Η εξέλιξη του εμπορικού σήματος της Ναπαπίρι σε μια ισχυρή παρουσία στον κόσμο των ενδυμάτων υψηλής αισθητικής έχει φιλτραριστεί μέσω της δημιουργίας ενός συνόλου αντικειμένων που έχουν καταστήσει με επιτυχία αυτή τη φιλοσοφία.
Είναι εμπνευσμένα από τη σύνδεσή με τα ακραία τοπία των πόλων και τη βόρεια σοφία μετατρέποντας το άνορακ σε ένα οικείο θέαμα στο αστικό τοπίο: το Skidoo και το Rainforest.

Έρευνα, μόδα, καινοτομία

Η Napapijri είναι πρωτοπορος και εδώ. Κάθε καμπάνια, κάθε στοιχείο, συνδυάζεται με μια αφήγηση που προσβλέπει σε αυτό που έρχεται μετά. Ασφαλής στο παρελθόν, προχωρά στο μέλλον με αισιοδοξία, προσβλέπει να ξεκλειδώσει νέες δυνατότητες, νέα σχήματα και τεχνολογίες. 

Η Hamilton είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα  που διαισθάνθηκε πρώτη αυτή την φιλοσοφία και την ενστερνίστηκε.  Στο κατάστημα λιανικής μας έχουμε μπουφάν napapijri, jacket napapijri, rainforest napapijri, σε στοκ, πολλά χρώματα, προσφορές napapijri,t shirt napapijri,  σε καλές τιμές και για ολα τα μεγεθη.

Μας άρεσει που η Napapijri δεν χρησιμοποιεί γούνα ζώων για κανένα απο τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που λέγεται eco-fur και είναι συνθετικές ίνες Kanecaron® με διαδικασία παραγωγής που δεν περιέχει χημικά και πρόσθετα.

Επίσης πολλές φορές βλέπουμε τους πελάτες μας να αναρωτιούνται εαν θα είναι ζεστά τα τζάκετ και γενικότερα τα ρούχα της Napapijri αφού είναι τόσ ελαφριά. και εδώ είναι μια νεα νανο τεχνολογια πατενταρισμένη THERMO-FIBRE™ με μικρο σφαιρίδια στο ύφασμα που εγκλωβιζουν τον αερα δημιουργώντας μια μαλακή, παπλώματος καπιτονέ υφή που παρέχει εξαιρετική θερμική εξισορρόπηση, μόνωση και δυνατότητα γρήγορης ξήρανσης.