Στολές εργασίας Hamilton

Κάθε εργαλείο έχει τη χρησιμότητά του. Άλλο πράγμα κάνουμε με ένα σφυρί, άλλο με ένα φτυάρι, άλλο με ένα στυλό, άλλο με ένα τρακτέρ. Το ίδιο ισχύει και όταν πρόκειται για τις στολές εργασίας σας. Δεν είναι όλα τα ρούχα ίδια, ούτε έχουνε φτιαχτεί για τον ίδιο σκοπό, ούτε έχουν την ίδια σήμανση, ούτε έχουν την ίδια αντοχή σε καταστάσεις και σε αντιδράσεις με χημικά υλικά, με θερμά υλικά, με υγρά υλικά. Κάθε εργασία έχει τη δική της στολή, τη δική της φόρμα εργασίας. Και έτσι πρέπει. 

Οι στολές εργασίας σας δίνουν την ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε, να ξεχωρίσετε αλλά και να προστατέψετε το προσωπικό σας.

Πώς συμβάλουν οι στολές εργασίας στην διαφοροποίηση της εταιρίας σας

Φέρουν τα χρώματα που έχετε αποφασίσει ότι είναι τα εταιρικά σας χρώματα, πολλές φορές φέρουν και το λογότυπο της εταιρείας σας. Στην Hamilton προσθέτουμε το λογότυπο σας στις στολές εργασίας που θα επιλέξετε. Ως βιοτεχνία ρούχων εργασίας  μπορούμε να σας φτιάξουμε ρούχα chef, στολές security, στολές ξενοδοχείων, ρούχα μαγείρων, επαγγελματικές ποδιές, ιατρικά ενδύματα, ρόμπες εργασίας, ρόμπες εργαστηρίου, πουκάμισα εργασίας στο συνδυασμό χρωμάτων που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Στολές εργασίας που πρέπει να ξεχωρίζουν

Σε κάποια επαγγέλματα  χρειάζονται να έχουν τέτοια χρώματα και ανακλαστικά στις στολές τους ώστε οι εργαζόμενοι να ξεχωρίζουν από πολύ μακριά. Τέτοια επαγγελματικά ρούχα μπορεί να είναι η ένδυση σεκιούριτι και πιο αναλυτικά μια καινούρια στολή security, μπουφάν security, επίσης τα ιατρικά ενδύματα και ποιο αναλυτικά οι ιατρικές ποδιές, ιατρικές ρόμπες, ιατρικές στολές, ρούχα iso, ρούχα προστασίας εργαζομένων, στολές εργασίας με ανακλαστήρες. Το να ξεχωρίζουν από πολύ μακριά είναι κάτι που βοηθάει πρακτικά σε κάποια επαγγέλματα που αυτό έχει σημασία. 

Στολές εργασίας που προστατεύουν

Η ασφάλεια είναι ο τρίτος λόγος που μια φόρμα εργασίας δεν έχει σχέση με τα κοινά ρούχα. Πολλές φορές η ασφάλεια είναι ο πιο σημαντικός λόγος. Ο εργάτης της βαριάς βιομηχανίας έχει διαφορετικές ανάγκες από τον πωλητή που δουλεύει σε ένα πολυκατάστημα. Ο εργάτης στην ιχθυοκαλλιέργεια έχει άλλες ανάγκες από τη στολή εργασίας του από ότι ένας εργάτης σε οικοδομικά έργα. Κάθε στολή εργασίας έχει κατασκευαστεί με διαφορετικό τρόπο.  Αλλά πάνω από όλα αυτές οι στολές, και ειδικά αυτές που έχουν να κάνουν με την προστασία, δεν έχουν καμιά σχέση με τα ρούχα που φοράμε στην καθημερινότητα μας

Είναι μεγάλη παγίδα να δελεάζεστε από πολύ φτηνές λύσεις, οι οποίες όμως ταυτόχρονα αντικατοπτρίζουν τη χρήση υλικών χαμηλής ποιότητας. Το ρίσκο δεν αξίζει σε σχέση με το υποτιθέμενο κέρδος σας. Οι κατάλληλες φόρμες εργασίας γίνονται από βιοτεχνία ρούχων εργασίας που φέρει πιστοποιήσεις ISO και είναι εγκεκριμένη από διάφορους σχετικούς με την εκάστοτε βιομηχανία οργανισμούς. Ένα καθημερινό παντελόνι Τζιν δεν θα πει ότι είναι το σωστό παντελόνι για τον εργάτη που θα εκθέσει τη στολή του σε χημικά ή σε αιχμηρά αντικείμενα λόγω της φύσης της εργασίας του. 

Στην Hamilton προσφέρουμε εγγυημένη ασφάλεια εδώ και χρονιά σε όλες τις στολές εργασίας που προσφέρουμε.

Χάρη στην τεχνολογία στον τομέα της ύφανσης οι φόρμες εργασίας σήμερα είναι πιο κομψές και πιο ελαφριές από ότι πριν 20 χρόνια. Παρόλα αυτά όμως τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή τους δεν έχουν καμιά σχέση με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για ρούχα καθημερινής χρήσης. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα και EN Standards που στην Hamilton ακολουθούμε. Μαζί μας αισθάνεστε την την εμπιστοσύνη ότι δίνετε στους εργαζομένους σας την καλύτερη, ασφαλέστερη και γιατί όχι, την πιο κομψή λύση για τα ρούχα που θα φοράνε στη δουλειά τους. 

Οι στολές εργασίας είναι ρούχα που φοριούνται το ελάχιστο 40 ώρες την εβδομάδα. Το να αισθάνονται οι εργαζόμενοι κομψοί και ασφαλείς σε αυτά βοηθάει την ψυχολογία τους και ταυτόχρονα τους κάνει να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια εταιρεία που νοιάζεται για αυτούς. Αυτό με τη σειρά του μεταφράζετε σε καλύτερες επιδόσεις και συμπεριφορά. 

Δεν είναι απλά φόρμες εργασίας λοιπόν. Είναι ακόμη ένα κομμάτι της εταιρείας σας και όπως με τον υπόλοιπο εξοπλισμό σας θα έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές. Ελάτε να διαλέξουμε υφάσματα, χρώματα και σχέδια που θα κάνουν την εταιρία σας να ξεχωρίζει.