ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ HAMILTON

Π.ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΒΕΕ

Από το 1963 αφοσιωμένοι στην ποιότητα

1963

Η εταιρεία ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ HAMILTON Π. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ AΒΕΕ ιδρύθηκε το 1963 από τον Πάτροκλο Μυτιληναίο και πρωταρχικά λειτούργησε με τη επωνυμία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ με αντικείμενο την εμπορία υφασμάτων.

1968

Iδρύει την πρώτη του  μονάδα κατασκευής ενδυμάτων με καθαρά εξαγωγικό προσανατολισμό.Μέχρι το 1973 η εταιρεία έχει στις δραστηριότητες της 2 εργοστάσια παραγωγής ενδυμάτων και ένα εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων – κασμηριών.Το 1974 γίνεται συγχώνευση όλων των εταιρειών στην ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ HAMILTON Π. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ AΒΕΕ , τίτλος που υφίσταται έως και  σήμερα.Παράλληλα με τις εξαγωγές, η εταιρεία προμηθεύει όλους τους σημαντικούς πελάτες στον Ελλαδικό χώρο, ενώ ταυτόχρονα γίνεται προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου.

1974

Η εταιρεία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Hamilton | ανδρικα ρουχα

1996

Με δεδομένη την μεταστροφή της αγοράς σε χώρες χαμηλού κόστους η εταιρεία μειώνει τις παραγωγικές δραστηριότητες στον χώρο των υφασμάτων και ασχολείται με την εμπορία και κατασκευή ετοίμων ενδυμάτων, τόσο για λιανική πώληση όσο και για ρούχο εργασίας υψηλών προδιαγραφών, δραστηριότητα που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Hamilton | ανδρικα ρουχα

Τα τελευταία 20 χρόνια

Δραστηριοποιούμαστε και στον τομέα εταιρικού ενδύματος. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας στο χώρο του ενδύματος διασφαλίζει την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, ένώ μια ομάδα ειδικευμένου προσωπικού ασχολείται με τον σχεδιασμό των ενδυμάτων της κάθε εταιρίας ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες της και τις υποδείξεις της.