Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για το σχεδιασμό, την κατάλληλη επιλογή υφασμάτων και την κατασκευή πιστοποιημένων ενδυμάτων. Αφού κατανοήσουμε ακριβώς τι αναζητούν οι πελάτες μας, ξεκινάμε την κατασκευή και διασφαλίζουμε ότι οι απαιτήσεις αυτές εφαρμόζονται πλήρως, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι το τελικό προϊόν είναι κατάλληλο για το σκοπό αυτό.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά και οφέλη που ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις του χώρου εργασίας κάθε πελάτη μας

Γιατί να επιλέξετε τη HAMILTON

 

H Hamilton ΑΒΕΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ενδυμάτων εργασίας στην Ελλάδα.

Προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κατανοούμε πλήρως την απαίτηση  και να ενθαρρύνουμε τη δημιουργική συμβολή των πελατών μας σε όλη τη δημιουργική και κατασκευαστική διαδικασία  για να βεβαιωθούμε ότι υλοποιούμε το project ακριβώς όπως το επιθυμούν. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία στους πελάτες μας, από τη βοήθεια σχεδιασμού μέχρι το τελικό προϊόν. Είμαστε από τις λίγες εταιρείες που εξακολουθούν να κατασκευάζουν αξιόπιστα ρούχα εργασίας και επαγγελματικές στολές στην Ελλάδα.

Διαθέτουμε πολλά βασικά σχέδια ενδυμάτων εργασίας μαζί με δείγματα υφάσματος πριν από τη λήψη οποιωνδήποτε αποφάσεων. Είναι σημαντικό να δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο προτού προχωρήσουμε στη διαδικασία μαζικής κατασκευής για να γνωρίζουν οι πελάτες μας τι προϊόν θα έχουν στα χέρια τους προτού προχωρήσουμε σε μαζική παραγωγή.

Δουλεύουμε και έχουμε εμπειρία σε  ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων από βασικά βαμβακερά (basic cottons) , πολυ-βαμβακερά (poly-cottons)  και πολυεστέρες (polyesters) μέχρι τεχνικά υφάσματα όπως διαπερατά ελασματοποιημένα υφάσματα (breathable laminates) , υφάσματα προειδοποίησης υψηλής διακριτότητας και ειδικών προδιαγραφών.

Προσφέρουμε τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σε τομείς όπου η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, διατηρώντας τα δικά μας τεχνικά αρχεία με εγκατεστημένες δοκιμαστικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα  σε ένα ευρύ φάσμα προ-πιστοποιημένων στυλ.

Παρέχονται υπηρεσίες δειγματοληψίας και δοκιμής.

Ευρωπαϊκά Πρότυπα για ρούχα προστασίας – EN Standards

Τα πρότυπα για ρούχα προστασίας εργαζομένων ή πρότυπα για ενδύματα προστασίας ορίζουν τις προδιαγραφές για τον ρουχισμό που απαιτείται ενάντια σε διάφορους κινδύνους όπως για παράδειγμα χημικές ουσίες και βιολογικούς παράγοντες, θερμότητα, αντίξοες καιρικές συνθήκες και μηχανικούς κινδύνους (κοψίματα, χτυπήματα κλπ.). Ο ρουχισμός αυτός προστατεύει συγκεκριμένα τον κορμό/κοιλιά (πχ. γιλέκα) και τα χέρια (πχ. μπουφάν) ή τα πόδια (πχ. παντελόνια) αλλά μπορεί να αφορά και σε όλο το σώμα (ολόσωμες φόρμες). Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για πρότυπα προστασίας καρπών, όρασης, αναπνοής, ακοής και κεφαλής ή πελμάτων δείτε τους αντίστοιχους οδηγούς που έχουμε ετοιμάσει.

Υπάρχουν απλά επαγγελματικά ρούχα χαμηλής προστασίας που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και δεν απαιτούν απαραίτητα συμμόρφωση με κάποιο πρότυπο. Τέτοια ρούχα είναι για παράδειγμα οι λευκές ρόμπες εργαστηρίου ή οι απλές ρόμπες εργασίας. Σε αυτά τα ρούχα εργασίας ανήκουν επίσης και οι απλές ολόσωμες εργατικές φόρμες (εκτός κι αν απαιτείται υψηλή διακριτότητα ή προστασία από ψύχος κλπ.). Συχνά όμως τα ρούχα αυτά συμμορφώνονται με το βασικό Πρότυπο EN 340.

Αντιθέτως τα μπουφάν, τα παντελόνια και οι φόρμες ψύχους καθώς και τα γιλέκα υψηλής διακριτότητας με ανακλαστικές ταινίες οφείλουν να παράγονται σύμφωνα με συγκεκριμένα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Διάφορα είδη μίας χρήσης, όπως είναι οι ολόσωμες στολές, εφόσον προορίζονται για συγκεκριμένο επίπεδο προστασίας (πχ. από υγρά χημικά ή ραδιενεργούς παράγοντες κλπ.) επίσης οφείλουν να συμμορφώνονται με συγκεκριμένα πρότυπα. Παρακάτω αναφέρονται βασικά Ευρωπαϊκά πρότυπα για ρούχα προστασίας εργαζομένων (EN Standards) που αφορούν σε μηχανικούς κινδύνους (κοψίματα, τρυπήματα κλπ.), αντίξοες καιρικές συνθήκες (όπως ψύχος κλπ.), χημικούς και βιολογικούς κινδύνους, φλόγα και ηλεκτρισμό καθώς και ραδιενέργεια.

Branding στα ρούχα εργασίας

Η Εμπορική σας επωνυμία στα ρούχα εργασίας.

Οι πελάτες μας επωφελούνται από την επιλογή να συμπεριλάβουν τις δικές τους ετικέτες σε κάθε στολή εργασίας που κατασκευάζουμε για την περαιτέρω εξατομίκευση των προϊόντων τους.

Επανεπεξεργασία υπαρχόντων σχεδίων

Δεδομένου ότι μέρος της επιχείρησής μας παραμένει στον Ελληνικό Χώρο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες επανεπεξεργασίας και προσαρμογής που περιλαμβάνουν:

  • Επανασήμανση / συσκευασία
  • Προσθήκη αντανακλαστικής ταινίας στα ρούχα
  • Προσθήκη σε τσέπες
  • Ρύθμιση μήκους ποδιού κλπ

Δοκιμές και Πιστοποίηση Εργασίας ISO

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της υπηρεσίας ειδικών ενδυμάτων μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλα τα νέα σχέδια εξακολουθούν να πληρούν τις απαιτήσεις δοκιμών και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα.

Η κατασκευή επαγγελματικών στολών είναι πιστοποιημένη με ISO.