Οι δικες μας μοναδικές προτάσεις για το γαμπριάτικο κοστούμι για το 2020 μέσα από μια προσεγμένη και ξεχωριστή φωτογράφιση.

Γαμπριατικά Κουστούμια

Νέα χρώματα (όπως το γαμπριατικα κουστούμια σε μπλε ή ρουα) σε διάφορες αποχρώσεις παρέα φυσικά με τα διαχρονικά και πάντα επίκαιρα χρώματα του γαμπριάτικου ντυσίματος (μαύρο, μπλε, ανθρακι, γκρι, πάγος, εκρού κα) πλαισιώνουν μια ολοκληρωμένη και επίκαιρη συλλογή που θα βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημα μας.

Σμόκιν Γαμπριάτικο

Το σμόκιν είναι μια μοναδική εμπειρία για το σύγχρονο άνδρα. Αποτελεί το αποκορύφωμα της ανδρικής επίσημης ενδυμασίας και κάτι που αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα εξυψώνει μια ανδρική εικόνα.

Αν συνοδευτεί με μια υψηλή ποιότητα υφάσματος και συνοδευτεί με το κατάλληλο παπιγιόν, ειδική ζώνη και ένα φωτεινό λευκό πουκάμισο τότε το σμόκιν είναι το απόλυτο ρούχο για το γαμπρό.

Τα συνηθισμένα χρώματα είναι το μαύρο και το μπλε σιέλ που φοριέται το μεσημέρι αλλά και λευκό.

Επώνυμα Brands που συνεργαζόμαστε για γαμπριατικα κουστούμια γάμου

Επίσημα Ανδρικά Κουστούμια και για μετά το Γάμο

Τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά και χρηστικότητας έχει επικρατήσει η τάση για καλής ποιότητας οικονομικά ανδρικά κουστούμια γάμου που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μετά το γάμο σε business εμφανίσεις η άλλες επίσημες δραστηριότητες του γαμπρού.

Όταν σκέφτεστε κάτι τέτοιο τότε προτείνουμε μια σειρά κουστουμιών που δεν έχουν πολλά εφέ και ειδικά ραψίματα, κλωστές και εφέ αλλά είναι απλά. Το μοναδικό που δεν σας συνιστούμε είναι να πέσετε στην ποιότητα του υφάσματος γιατί το κουστούμι είναι κάτι που φοριέται καθημερινά και για πολλές ώρες και δεν θέλετε ενοχλήσεις και μετατροπές.

Ποιος πληρώνει το κουστούμι του γαμπρού;

Επειδή έχει αναπτυχθεί μια ‘μυθολογία΄για το θέμα θα σας μιλήσουμε παραδοσιακά. Ο άνδρας πληρώνει τις υποχρεώσεις μόνος του. Το κουστούμι είναι ένα δικό του θέμα και πληρώνεται από τον ίδιο. Γιατί μην ξεχνάμε ένα γαμπριάτικο κουστούμι, είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα επίσημο ένδυμα που θα φορεθεί αργότερα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις και θα το έχει ο άνδρας και αργότερα. Η ελληνική παράδοση λέει ότι το πληρώνει ο ίδιος και είναι σωστό.

Η δουλειά μας στη Hamilton σαν κατσκευαστές και μεταπωλητές επωνύμων ρούχων είναι να σας βοηθήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση σας.